Stress en burn-out

coaching

Ben jij een gedreven, plichtsbewuste, ambitieuze en verantwoordelijke professional? Leef of werk je al geruime tijd onder hoge stress? Overschrijd je regelmatig je grenzen? Dan is het risico dat je in een burn-out terecht komt niet denkbeeldig. Resultaat: je wil nog wel, maar je kan gewoonweg niet meer. Je bent op. Je voelt je mislukt. Je geloof niet meer in jezelf.

Business Meditation

Gelukkig is een burn-out omkeerbaar, met de juiste hulp raak je eruit. Als erkende S&BO(*) coach help ik jou om op een gezonde manier met stress om te gaan, om die burn-out te voorkomen of om er stap voor stap uit te komen. Om je terug energiek en gelukkig te voelen.

Mijn belangrijkste advies krijg je nu al: grijp in vóór je effectief in een burn-out terecht komt! Dan zal je herstel veel sneller en makkelijker verlopen. Ga dus op tijd naar de dokter en schakel op tijd een coach in. Dat zal je veel tijd en miserie besparen!

We werken op

3 niveaus

om veerkracht op te bouwen:

Wie schakelt

stress en burn-out coaching

in?

Het doel

Stress en burn-out coaching

is maatwerk.

Jij bent uniek, dus ook jouw coachtraject is uniek. Om je veerkracht terug op te bouwen hanteren we wel een onderbouwde aanpak en schakelen we doelgerichte technieken in.

Een traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 9 sessies. We vertrekken vanuit een intakegesprek, waarin de doelstellingen duidelijk worden. Tussentijds wordt er regelmatig geëvalueerd.

Het traject wordt afgesloten met praktische handvaten en een eindevaluatie. Periodieke sessies om terugval te voorkomen zijn een optie.

Een coach

is geen arts.

Als je tekenen van stress of burn-out waarneemt, contacteer dan zeker eerst je arts. Een samenwerking tussen coach en arts zal jou alleen maar helpen.

Hoe vind je dé

goede coach?

In eerste instantie moet er tussen coach en coachee een ‘klik’ zijn.  Daarnaast is een degelijke opleiding vereist opdat de coach niet enkel op een menselijke, maar ook op een professionele, kwaliteitsvolle manier tewerk gaat. 
Ann Beckers is lid van het VESB, de Vereniging van Erkende Stress en Burn-out Coaches*.

Wil je voor jezelf of voor iemand uit je team coaching inschakelen?

Ann Beckers

Neem dan contact op met Ann Beckers via onderstaand formulier:

Feedback

coachees

Feedback van andere coachees