Webinar

'not another e-meeting'

In het pre-coronatijdperk waren niet-efficiënte meetings al een bron van ergernis. Nu telewerken en online meetings min of meer de norm zijn, is dat er absoluut niet op verbeterd. Integendeel!

Businessman

Herken je deze

pijnpunten?

Gevolg?

Professionals krijgen een hekel aan vergaderen en weigeren soms categoriek om deel te nemen aan een online meeting. Als ze wél deelnemen, daalt hun betrokkenheid, ownership en bevlogenheid. Overmatige stress en burn-out liggen op de loer … Geen wonder dat experts een globale productiviteitscrisis voorspellen, die ze deels linken aan overvloedige, niet-productieve online meetings.

Oplossingen!

Niet vergaderen is niet de oplossing en telewerken is niet de oorzaak. Online communicatie kan meetings zelfs sneller, productiever en goedkoper maken. Op één voorwaarde: dat je de regels van het spel respecteert.

Het

7-stappenplan

in dit webinar toont je

Voor wie is het

webinar?

Niet alleen voor professionals die online meetings organiseren, maar ook voor professionals die online meetings bijwonen en die de productiviteit van hun meetings willen optimaliseren. De tips zijn bruikbaar in meetings van 2 tot … personen.

Duur?
+/- 120 minuten

Tarief?
€ 95, excl. 21% btw

Beschikbaarheid
Het webinar gaat door op 16/03/2021, om 15h00, via WebinarGeek. De opname van het webinar blijft na afloop nog 7 dagen beschikbaar, zodat je alles rustig kan herbekijken.

Praktisch

Wil je ‘Not Another E-meeting!’ binnen jouw bedrijf organiseren? Of heb je bijkomende vragen?

Ann Beckers

Neem dan contact op met Ann Beckers via onderstaand formulier: