Over mij

Ik houd van communicatie, deel heel graag mijn kennis en ervaring en vind het geweldig om mensen te motiveren en te helpen om het beste uit zichzelf en uit situaties te halen.
Het stond dus in de sterren geschreven dat training en coaching mijn roeping was. Nochtans had ik na mijn eerste werkervaring gezworen om nooit meer een voet in de trainingswereld te zetten. Het kan verkeren … 😉

Ann Beckers

Mijn activiteiten als trainer en coach kwamen bijna altijd tot stand als antwoord op een concrete vraag uit de zakenwereld. Natuurlijk was het boek ‘Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet’, hierbij een katalysator. Het gaf me een zekere visibiliteit, waardoor mensen me vroegen om hen te trainen in hetgeen ik zelf ook deed: spreken voor publiek, pitchen, netwerken, feedback geven, …

Uiteindelijk kon ik ook niet meer weerstaan aan de steeds terugkerende vraag om professionals te coachen. Persoonlijke coaching is en blijft voor mij een boeiende uitdaging, omdat ik me ervan bewust ben dat je hiermee een veel grotere impact kan hebben op mensen hun loopbaan/leven dan met training. Dat was voor mij de reden om degelijke coach-opleidingen te volgen en hier professioneel mee om te gaan.

Win-win-situaties vind ik erg belangrijk. Het uitgangspunt is respect, zowel voor mijn trainees en coachees, als voor de bedrijven die ze vertegenwoordigen. Het is de basis van mijn zakelijke contacten en projecten. Het is ook de basis van de formules die ik via AB Training & Coaching aanbied.

“A negative mind will never give you a positive life.”
"De kwaliteit van je communicatie is recht evenredig met de kwantiteit van je succes."
“If you always do what you’ve always done, you’ll always get what you’ve always got.”
Vorige slide
Volgende slide

'Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet'

Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet

Samen met Dominique Merckx schreef ik het managementboek ‘Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet’. Geen stijf regeltjesboek, maar een vlot naslagwerk over zakelijke etiquette en omgangsvormen in Vlaanderen, doorspekt met nuttige tips, interessante weetjes, maar vooral met de meningen, visies en anekdotes van ‘Zakelijk Vlaanderen’.

Na de 3de druk was dit boek toe aan een update, die er – tot nu toe – nog niet kwam …