Error showing flash-object.

I had the pleasure to work with Ann Beckers from AB Training & Coaching for a little over a year as my personal coach. The goal of the coaching was to change & improve interpersonal behavior in order to become more efficient in collaborations within the professional environment.

I was impressed with the profound knowledge of the coach who could not only switch easily between different coaching techniques, but was also a very strong counterpart in the many open discussions we had. Ann showed a high level of intellectual and emotional intelligence which was for me undoubtedly the key to success

It didn’t take long before the first results of the coaching became visible for my professional environment which led to positive reactions and personal recognition. I can only recommend the personal approach and tailored coaching which Ann Beckers has to offer. 

To my coach, I say: "Thank you for being the person you are and the good friend you have become."

Sandra Goossens - Product Manager Telecom Business

De één-op-één coaching is een schot in de roos. Haar goede kennis van de materie en (toch wel uitzonderlijk) de advocatuur maken dat je recht naar de essentie kan gaan. De tijd is werkelijk zeer goed besteed. Ik kan Ann ten zeerste aanbevelen.

Johan Vandendriessche -  Lawyer & Visiting professor ICT & Data Protection Law

In het eerste gesprek met Ann werd vrij snel duidelijk dat ik in een ver gevorderd stadium van burn-out zat zonder dat ik dat zelf besefte. Een job waar ik niet volledig werd begrepen, straalde af op mijn privé leven. Hierdoor kwam ik niet meer buiten, ik had nergens nog zin in en dat had natuurlijk ook een impact op mijn persoonlijke relaties. Op een zachte, doch correcte manier maakte Ann me al snel duidelijk dat er dringend verandering in moest komen. Op aanraden van Ann zocht ik ook medische hulp om mijn hoofd leeg te maken. Via de diverse coaching sessies en persoonlijkheidsoefeningen werd het duidelijk wat ik belangrijk vond in het leven. De persoonlijke waarden die me de persoon maken die ik vandaag ben, zowel op zakelijk als privé gebied. Dankzij de sessies met Ann kreeg ik meer inzicht in mezelf en stond ik stil bij de alledaagse dingen die op je afkomen.

Tot op heden ben ik Ann nog altijd super dankbaar! Door haar aanpak heb ik op tijd de handrem opgetrokken. Dankzij haar heb ik dan ook de stap durven zetten om een nieuwe job te zoeken die steunt op mijn persoonlijke waarden. Ik kan Ann als coach, als spreker, maar ook als persoon alleen maar aanbevelen!

Maarten - Marketeer