Uitnodiging "Presenteren met Impact" 

Zou Obama ooit president geworden zijn als hij niet zo beklijvend kon speechen? Zou Apple ooit zo groot geworden zijn als Steve Jobs zijn verhaal niet zo overtuigend kon brengen? Zouden we nog van Martin Luther King spreken, als hij de legendarische woorden “I have a dream” niet met zoveel impact declameerde?

Ook uw succes wordt voor een stuk bepaald door hoe u uw verhaal brengt. Slaat het in of niet? Blijft het hangen of niet?

Wil u ook presentaties geven die hun doel bereiken? Presentaties die inslaan en uw publiek overtuigen? Dan biedt de training “Presenteren met Impact” u de nodige bagage daartoe.

 

De strategie

In “Presenteren met Impact” focussen we op drie onderdelen: op wat u zegt en welk beeldmateriaal u hierbij gebruikt, maar ook en vooral op hoe u uw verhaal brengt. Bij elk onderdeel krijgt u inzichten, vaardigheden en technieken aangereikt die u in staat stellen om op een zelfverzekerde, overtuigende en boeiende manier te spreken voor een publiek, of dat nu uit 1 of uit 500 personen bestaat.

Via oefeningen en een korte presentatie die u zelf geeft, krijgt u ook inzicht in uw sterktes en uw valkuilen. Hierbij krijgt u persoonlijke feedback en tips van uw presentatiecoach.

 

In deze training leert u

 • om een goede voorbereiding te maken, in functie van uw doelstellingen en van uw publiek.
 • om een duidelijke structuur te geven aan uw presentatie.
 • om uw presentaties sterk te openen en af te sluiten.
 • hoe Power Point of Prezi uw presentatie naar een hoger niveau kunnen tillen, in plaats van ze te ondermijnen.
 • om van bij het eerste woord de aandacht van uw publiek te krijgen en te houden.
 • de kracht van uw lichaamstaal en uw stem te gebruiken om zelfvertrouwen op te bouwen en om uw toehoorders te boeien en te overtuigen.
 • technieken om uw spreekstress onder controle te houden en zelfverzekerd voor uw publiek te staan.
 • welke uw sterktes en uw valkuilen zijn.
 • een reeks tips om valkuilen te vermijden en moeilijke situaties te counteren.
 • logistieke tips om de impact van uw presentatie te optimaliseren.
 •  …

 

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die regelmatig het woord moet nemen, mensen moet inleiden of informatie moet doorgeven via presentaties voor een klein of groot publiek van collega’s, klanten, zakenpartners, bestuurders, … . Voor iedereen die wil leren spreken met impact of die zijn/haar presentatievaardigheden wil optimaliseren. Dus zowel voor onervaren als voor meer ervaren sprekers.

(Als u reeds veel ervaring heeft als spreker en al eerder een training volgde, kan u best even contact opnemen om na te gaan of deze formule de ideale oplossing voor u is.)

 

Het beoogde doel 

Na deze training beschikt u over de nodige inzichten, vaardigheden en technieken om presentaties met impact te geven. Presentaties die hun doel bereiken en uw publiek overtuigen.

Op basis van individuele tips en werkpunten kan u uw eigen presentaties aanpassen en optimaliseren, rekening houdend met uw eigen sterktes en valkuilen. Het opnamemateriaal van uw eigen presentatie(s) krijgt u mee naar huis en is daarbij een hulpmiddel.

 

Voorbereiding & didactisch materiaal 

Als deelnemer bereidt u een presentatie van max. 10 minuten voor, over eender welk onderwerp, die u kan brengen tijdens de training.

Aan het einde van de training krijgt u de digitale versie van de syllabus “Presenteren met Impact”, een presentatie-checklist en het opnamemateriaal van uw eigen presentatie(s).

 

 

Praktische organisatie 

Datum & locatie

Donderdag 7 mei 2015, van 09h00 tot 16h00.

OffiCenter Hasselt, H. van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt (voor info & plannetje klik hier).

 

 

Deelnemers

Om een kwalitatieve training te verzekeren, wordt het aantal deelnemers per sessie beperkt tot 8 personen.  Aan het einde van de training ontvangt u een attest van deelname.

 

Prijs

Uw deelname aan "Presenteren met Impact" bedraagt 386 euro.

Deze prijs is inclusief:

 • de training;
 • de bijhorende digitale manual;
 • belegde broodjes tijdens de lunch;
 • dranken en tussendoortjes.

Deze prijs is exclusief 21% BTW.

Wenst u bijkomende informatie, kiest u voor personal coaching of wil u deze training binnen uw bedrijf organiseren?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ann Beckers via

0479 40 91 99,

info@abtraining.be,

www.ABTraining.be,

of via onderstaande link.